Cа големи за да се подготвят за растежа на хотела,

който е един по рода си място, като се има предвид, че се намира в историческия център на града за финансиране на града. Тя искала да го обвърже със Словашката национална галерия, както и dostavať структурата на управление на Mostovej улицата. Реконструкция поиска повече милиона евро.

Cа големи за да се подготвят за растежа на хотела,

За миг тя се превърна в предмет на спор. Много отношенията между другари nevydržali дълго. Аз вярвах, че Марош Grund като моят индивидуален добър приятел, аз те пуснах, както и на марката Esetu ще помогне на задача.

Rv Грос желае органи на дружество собственост Карлтън” мъжа си Джордж Kostického, с цел защита на управление. Зависи от първоначалното споразумение, че една от трите компании, разбира се, ще бъде неговият заместник. Все още трябва да Е. Mikurčík, както и 3-та Ян Буковский мониторинг на курортен обект.

Mikurčík го отхвърлиха, че другари Esetu се разглежда като заплаха за своите инвестиции. Mikurčík преобразуване за нарушаване на първоначалните договорености, за да се помисли, когато те обичат eseťáci финансови инвестиции в Mostovej zafinancovať увеличаване на дела на ресурси.

по този начин намаляване на въздействието на фирмата. Просто не се съгласи с предложение за преразпределение на гражданските свободи на гласуване, както и влиянието, за да покаже eseťákov икономически риск за Carltonu.

 Конфликтът е също и за това,

че и двете фирми Карлтън жилищни или търговски недвижими имоти, както и подробна информация за жилищни недвижими имоти да се слеят в един, който да има смисъл, тъй като се дължи на заеми на автомобил в predlžení.

 Конфликтът е също и за това,

Д Mikurčík консолидация на бизнеса са отхвърлени, тъй като участниците в днешно време не е като execs в смесена фирма, която да го приеме и втората му половина Сюзън Kalmanovú а също и загриженост ръководители не могат да намерят на концесия. Съгласен съм, не знаех нито за това, за да замести водача на хотела, който в момента е бизнес-провеждане на курортен мрежа Радисън Блу.

 

Когато стана ясно, че на петдесетница не са открити в обикновената реч, предложени Rv Грос сделка за закупуване на акции, Т.е. Mikurčíka. Той се отказа и предложи да му изплати капиталисти, както и на стойността на инвестициите, а също и страстта.

Това се е случило от началото на 2017 година. След това, приблизително към края си, и примирие и двете страни всъщност е предприела мерки, които са в момента обект на решения на съдилищата, както и на прием на изпити от служители на полицията.Другари на война

През март тази година,

подписана на Д Mikurčík, както и другата половина от Зузана Kalmanová, че отиде в това време konateľmi Карлтън жилищни или търговски недвижими имоти, договор за покупко-продажба, по силата на който исках, за да се превърне компонент на имота, включително курорт на бизнес-Артър консултации. Фирма идва от Mikurčíkovi, Т.е. Толкова, колкото и майка.

През март тази година,

Приятели са за него, ако те не са били в съзнанието. Според правната представител Esetu другари Мартин Kocana са жилищни имоти се премества на една малка част от реалната стойност е около 23 милиона евро, а също така обсъдиха и цените на покупки е много нестандартен, като трябва да бъдат платени от 2026 година.

Имот са били преместени в компанията на vlastnenú Господ Mikurčíkom въпреки, че те са обтегнати с гаранция за банката,  уточни законен представител. Д Mikurčík твърди, че по отношение на кредитния колата eseťákov, в допълнение към цената на придобиване на себе си взели и за финансиране от вуб и съпругата му, за да защити Карлтън дома от неплатежоспособност.

Той е с отрицателен собствен капитал, както и въпреки че bonitná както и splácala своите задължения, запугивал голямо благодаря навици моите бивши акционери депозити, е фирмата да остава под формата на финансирований, без договор незабавен кръст-неизпълнение, както и личен фалит”, посочи още той.