Когато спътници Esetu Марош Grund,

Рудолф в началото на август както и на брутния  2014 г. обяви за инвестициите си, това е Карлтън обещават, че най-накрая преживява отлични времена.Инвеститорите курорт е придобила заедно с програмистите Ерик Mikurčíkom. Уводна изображения от август 2016 Марош дисконтиране Grund, Ерик Mikurčík, Ерик Assimakopoulos, а също бруто-Рудолф.

не е толкова далеч късмет на собствениците

През годината на тяхното сътрудничество е повреден. Фирма Carlton жилищни или търговски недвижими имоти, която има хотел, имобилизирани на съдебни решения, съд, разследващ ментов, а също и на приятели, на бизнеса, ще говоря само чрез адвокати.

Нито една от страните няма желание конфликти между най-ранните официални коментари към това. Като най-първата версия с Carltonom утвърдена фирма на ESET. В гледната точка на УСР преди седмица, заяви обстоятелствата не са свързани със задачите на бизнеса.

Единственият момент, в този миг, не е толкова далеч късмет на собствениците те могат да Марош Grund, както и Рудолф Грос потвърди, че той се занимава с автентичен начин.” Двамата другари Esetu предложих на един приятел в Carltone наказателно оплаквания, тъй като те смятат, че повечето от курорта опит за измама, а също така и структурата на курортен предприятия исках незаконно и също Под цената на трансфера от членовете на семейния бизнес.

Д. Mikurčík това се отрича, освен това е заобиколен от адвокати, както и да представи в съда, за да се предотврати процеса на настаняване на двама господари хотела. Това беше моята грешка да се смята, че позицията на финансист, а също и на партньор са съвместими. Мислех си също, че Марош Grund, като моя приятелка ме предаде, и че името на марката Esetu, определено ще помогне на цялата задача”, – коментира той по пунктикам.

Как всичко това се появи

Когато спътници Esetu с Д. хотел Mikurčíkom купя, в момента на продажба за много дълго време. Бивш господар е бил екип от американски капиталисти, които са довели Ерик Assimakopoulos, бизнес човек на гръцкия начало.

Как всичко това се появи

На Carltone към момента на продажбата тя висеше над брадва stomiliónová поради nesplatenému на финансиране, който беше предложен от словашката ЮниКредит Банк.

За заложената в хотелски комплекс, общ интерес, т.е. Mikurčík, че в Братислава работи с раэлитами, както и погледна, как се финансира концепция.

През 2015 г чрез своите бизнес-реклама,

Cгради, свързани с участие в търга. Започнаха про проект първоначално да говоря с Marošom Grundom, с която той вече е имал съвместни дейности на услугата. Принадлежи OCE eseročku 3, която се занимава с недвижими имоти. По-късно, те включват Rv Грос. В tendrového процес, свързан със 2-ра петдесет на сто през 2015 година.

През 2015 г чрез своите бизнес-реклама,

Брой изключителни ресурси spresňovala след разрешение цена на придобиване, заедно с централната банка. Капиталистите накрая-това е всъщност е отделил от 27 милиона евро, а също така д. Mikurčík трябваше да се прибегне до грижи.

Сделката, за да се уверите, че eseťáci участва в Mikurčíkovej бизнес обяви жилищни и търговски имоти, а също и чрез него профинансировано придобиване на курорт Карлтън.

Компонент от стойността на покупката на фирмата от финансиране от вуб на стойност около 30 милиона евро. Обяви жилищни или търговски недвижими имоти впоследствие се оказа единственият собственик на сграда на бизнес-Carlton, който идва от курортния комплекс.