Купих торта стратегии дом, който представлява иновативен блок. Аз вярвам, че промяната на иновациите в период на адаптация задачи. Това е било справедливо? Има толкова много нови технологии на строителство, тухла че все още се смята за по-добра структура на материала?

тухла е дълъг

brick2Изработен от блок фасада, т.е. най-външния слой на стената е несравним, когато става въпрос за издръжливост. Специалисти строителни предприемачи приблизительны, че облицовка тухлa зидария-това е инвестиция, и за очи. Професионално оформена фасада, разбира се, не се изискват никакви ремонтни услуги.

Освен това, на повърхността на стени за създаване на задачи от слоя тухли, и през цялото време живот остава точно един и същи цвят се дължи на това, че блок не избледнява под въздействието на слънчевите лъчи, които действат на повърхността му. Силата на блока, той отива заедно със силата на сянката му се, че сред строителни материали е нещо необичайно.

Въпреки че предпочитанията се променят, но въпреки това е трудно да се отрече външен вид облицовка на блок. В случай на покриване на външната повърхност на стени със мазилка, единственият аспект, който може да повлияе на последния визуално възприятие на цветовете. Блок ви предоставя много повече възможности за оформление. Външния вид на фасадата може да се извършва не само чрез сянката на клинкер, но и с помощта на различни по вид задължителни, брошюровка цвят на кожата или на структурата на лицето.

Обикновен характер на вашия дом подчертае тухла фасада, построен ръчно, сравними с вековни повърхността на стената.

И друг опит, съответно инвеститорът

brickкойто приема решение, гладка клинкерный, чрез предоставяне на стока тук и сега. Да се възползват от ставите в сянка тухлена дава ефект на гладка, хомогенна повърхност, но бял цимент в комбинация с по-тъмни заключване на отделните елементи на блока.

Блок дава безкрайно творчество възможно е също така първоначалното решение, тъй като използването на плочки нюанси, както и модели от тухли върху едната повърхност на стената.

Високи естетически високо качество, както и отлични технически характеристики на блок го правят уникален дизайн на жилищни и работни места значително се открояват чрез използването на външни тухли klinkierowych или облицовки. В изпълнението на многобройни и престижни работни места, като например търговски център, галерии, както и на други обществени центрове се връща на блок. По същия начин, когато става дума за къщи– резиденция на блок фасада-това е добра дългосрочна инвестиция, защото тухла повишават материалната стойност на цялата сграда, което е особено важно, ако искате да го изкара на пазара.

Тухла-това не е метод за

По-висока устойчивост, здравина, естетичност и репутацията на атрактивна тарифа. В началото на инвестиционни разходи за закупуване на блокове може да бъде малко по-големи от други слоеве на фасадата, но това като прикачен файл към дома си, ви трябва да се търси дългосрочен план.

Блок не изисква допълнителни разходи за поддръжка, за разлика от мазилка и боя покритие, които трябва да бъдат актуализирани, както и перекрашивают на всеки няколко години. Както и разходите, необходими на живописта, се повтаря с продължителност няколко 10В, или може би цял век процедури екстериор, значително надхвърля една сметка тухли.

Тухла не е замърсена

brick3Тухлена облицовка е изключително полезно, а и, между другото, така че не се нуждае от поддръжка, което не прониква нито прах, нито прах. Пране на всякакъв вид замърсяване от стената просто дъжд или можем да го направим сами, външно с чиста вода. Въпреки това, той трябва да бъде роден в предвид, че при строителството не използват вар на фасадата се появили бели петна, които се наричат высолами.

Блок дава сигурност

Тухлени къщи предизвикват чувство на сигурност, свързани с обикновени блокове. Зад стената повърхности отлично тухли, за да ги накара да се чувстват прекрасно и безопасно. Безопасността и сигурността на гражданите се въвежда на някои, на първо място, пожароустойчивост блок облицовка.
Тухли имат имунитет към въздействието на атмосферните фактори

Тухла, заедно с климатични променливи, това също е застрахован от унищожаване на биологични и химични вещества, особено киселини. Ключ за издръжливост тухли, зависи от варианта на премиум глина, спира по-специално адаптирана процедура на производството.